Jezik Prijava

Spiegelberg ICP monitor

Vsi monitorji Spiegelberg ICP imajo praktično funkcijo plug-and-play. Ko namestite sondo z zračno vrečko, jo povežite, vklopite monitor in počakajte na samodejno kalibracijo. Najnovejši monitorji Spiegelberg ICP so opremljeni z baterijami, ki zdržijo do 6 ur. Vsak monitor ICP je združljiv z večino standardnih monitorjev za bolnike.

Monitorji Spiegelberg ICP izvajajo postopek samodejnega ponovnega umerjanja, da zagotovijo natančne rezultate meritev. Klinično preskušanje je potrdilo, da je bil največji zamik v obdobju do 28 dni le ±2 mmHg.

 

 

Povezava na uradno stran Spiegelberg ICP Monitors

ICP sonde

Vse Spiegelbergove ventrikularne ICP sonde združujejo dve funkciji v enem izdelku: merjenje ICP in drenažo. Ker je tehnologija v monitorju in ne v sondi, so sonde ICP posebej neobčutljive in so znane po svoji vzdržljivosti. Vse ICP sonde je mogoče uporabiti tudi neposredno, ker ne potrebujejo nastavitve na ničlo. Sonde Spiegelberg ICP so na voljo kot tunelske ali bolt različice in so združljive z MR pri 1,5 in 3 Tesli.

Patentirana tehnologija Silverline®:
Prevleke vseh sond Spiegelberg Silverline® imajo poseben dodatek srebra, ki zmanjšuje možnost mikrobne kolonizacije površine izdelka. To odkritje je bilo nagrajeno z nagrado za inovacije senata v Hamburgu.

 

 

Povezava na uradno stran Spiegelberg ICP sonde

Katetri in kompleti za EVD

Spiegelberg ponuja visokokakovostne medicinske pripomočke, kot so nevrokirurški katetri v velikostih 6F, 8F ali 10F kot tunelske ali vijačne različice ter komplete za zunanjo ventrikularno drenažo (EVD kompleti) za uporabo pri indikacijah, kot so subarahnoidalne krvavitve, travmatska poškodba možganov in akutni hidrocefalus. Vsi Spiegelbergovi katetri so izdelani iz poliuretana. Posebej oblikovane drenažne luknje na konici katetra zmanjšajo blokade. Okrogla konica je zaprta in kateter ima oznake globine. Enostavno se pritrdi s konektorjem Luer-Lock. Dodatek srebra v vseh katetrih Spiegelberg Silverline® prav tako zmanjšuje tveganje mikrobne kolonizacije površine izdelka.

 

 

Povezava na uradno stran Spiegelberg ICP sonde

IAP katetri

Katetri Spiegelberg IAP neprekinjeno merijo intraabdominalni tlak preko zračne vrečke na konici katetra in so združljivi z vsemi monitorji Spiegelberg ICP. Lahko jih uporabite takoj, saj pred uporabo ne potrebujejo kalibracije. IAP kateter se vstavi kot nazogastrična cev. Na konici je zračna vrečka. Kateter ima dva lumna: en lumen za povezavo zračne vrečke z monitorjem Spiegelberg ICP in en lumen za vstavitev vodilne žice.

 

 

Povezava na uradno stran Spiegelberg IAP katetrov