Jezik Prijava

Carl Reiner TwinStream™

TwinStream™ je ventilator za tubeless jet laringoskopijo, jet bronhoskopijo, jet traheoskopijo in vse vrste jet ventilacije na področju kirurgije in intenzivne medicine.

Ventilacija z visokofrekvenčnim curkom (Superimposed High-Frequency Jet-Ventilation SHFJV®)

Twinstream™ je sestavljen iz dveh ločeno ali sočasno delujočih prezračevalnih enot. Z unikatnim načinom jet ventilacije (SHFJV®) se istočasno izvaja ventilacija normalne in visoke frekvence. Poleg tega Twinstream™ omogoča ventilacijo na dveh različnih tlačnih platojih. Izberete lahko raven tlačnega platoja ter trajanje vdiha in izdiha. Tako je mogoče učinkovito regulirati oksigenacijo in izločanje CO2.

Z visokofrekvenčnimi jet ventilatorji, opremljenimi samo z eno frekvenco, je praktično nemogoče doseči ustrezno izmenjavo plinov v odprtem sistemu. Izbirati je treba med dihanja normalne frekvence z zadostno eliminacijo CO2 na račun oksigenacije ali vzorcem dihanja z visoko frekvenco z zadostno oksigenacijo, vendar hitrim porastom pCO2.

 

 

Povezava na uradno stran Carl Reiner TwinStream

Carl Reiner TwinStream™ ICU

Ventilacija za zaščito pljuč na intenzivni negi akutnih bolnikov.

TwinStream™ ICU nudi oksigenacijo in prezračevanje z neprekosljivo učinkovitostjo in varnostjo. Je edini sistem na trgu, ki ponuja pulzno dvonivojsko prezračevanje p-BLV™. Modul p-BLV™ ustvarja utripajoč plinski stolpec. To olajša optimalno izmenjavo plinov, kondicioniranje dihalnih plinov in prenos amplitude tlačnega vala v pljuča. To predstavlja pomembno prednost pred klasičnimi prezračevalnimi sistemi.

 

 

Povezava na uradno stran Carl Reiner TwinStream ICU